ROSKARUAKKA

Runoilija Hilma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yrittä otta sanoi kii, niputta niit ja... vaa tuule ne viävä, arjes hukkuva...
 

Mul o joskus
semmost aikka,
et haluissi men
roskaruakka
ostama.

Sanno:
”Iso ateria,
kaikki maustei, muttei
raakka sipula.

Mut en mää men.

Kaupapäälliseks
ei saa heijastint,
ei eres kertakäyttöst saretakki.

Mukulil muavissi lelui.
Hetken tärkki.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin lapsille jaetaan leluja ynnämuuta,kun ostaa ranskalaiset ja hampparin.Sama juttu ainakin meilläpäin esim.,kun menee parturiin.Lapset saavat tikkarin,kun heidän hiuksiaan leikataan. Vaan eivätpä saa isommat ihmiset:D

 

Käyttäjän kaikki runot