Nimetön

Runoilija Menneisyyden vanki

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahtoisin täysillä rakastaa, vaan ei menneisyyteni jätä rauhaan.
 

Raastavaa katsoa vierestä,
miten hitaasti haihdut,
miten kuihdut pois.

Ikävää halata ihmistä,
joka kaikkensa antanut,
ja joka lisääkin antanut ois.

Niin usein nähnyt teeveestä,
kuinka joku on kuollut,
miten joku elääkkin vielä vois.

Mutta nyt kun se raastaa omaa perhettä,
en koskaan luullut,
että näin pahalta se tuntuis.

Kuinka paljon rakastankaan äitiä,
miten hän onkaan huolehtinut, auttanut!

ja miten toivon, että rauhassa hän vois nukkua pois, ilman kärsimystä.

Äiti.

Jokainen hetki kaipaan sinua ja
niitä hetkiä joita yhdessä olemme jakaneet.
Sitä kuinka tuit ja kuuntelit minua,
vaikka toiset eivät jaksaneet.

Kalareissut mökillä,
sieniretket marjametsissä,
ja vain pienet keskustelut kahdestaan
ovat olleet tärkeitä.

Juhlapyhistäkin vain sinä äitini
olet tehnyt unohtumattomia.
Viheltävä pääsiäis noitasi,
joulupukin odotus aattona,
vapun värikkäät ilmapallosi ja
juhannukset aivan mahtavat.

Et koskaan luovuttanut,
vaikka elämä joskus heittelikin.
Ihan kaikkeen et ehkä varautunut,
mutta jaksoit silti neljä lastakin.

Kaikkea sinussa tulen kaipaamaan,
kun iltaisin käyn nukkumaan
ja suljen kyyneleiset silmäni
rajaton kaipaus rinnassani.

Rakastan sinua pyyteettömästi ja äärettömästi aina.

Selite: 
Ilman als-tautia jota tällä hetkellä sairastaa ;(
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava eli loistava

Vaivuin ajatuksiini luettuani tämän,
Niin syvällistä rakkautta äitiin ja lapsiin.

Syvältä kouraisevan liikuttava. Elämänmaku ja suru tekevät runostasi tunteikkaan elävän. Olet kertonut paljon, vaikka tuskin koskaan voi tarpeeksi kertoa, kuinka paljon tuntee.

Ei kauniimmin voisi enää äitiä kiittää siitä kaikesta, mitä hän on elämässään tehnyt ja antanut Sinulle. Niin ikävää kuin se onkin, meistä ei kukaan ole täällä ikuinen - ei vanhemmatkaan ja aina heistä on yhtä raskasta luopua.

Jokainen suree, kaipaa ja haluaisi kaiken hyvän palaavan takaisin. Mutta aika on armoton, eikä kellon viisareita voi kääntää taakse päin.

Voimia päiviisi, jatkuvat ne sitten tänään äitisi kanssa tai ilman häntä. Olet täyttänyt paikkasi, niin kuin hänkin.

Koskettaa syvältä.

Jaksamista sinulle, teille kaikille.

Runosi sai palan kurkkuun. Kauniisti kiität äitiäsi. Jaksamista!

 

Käyttäjän kaikki runot