Nimetön

Runoilija Menneisyyden vanki

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahtoisin täysillä rakastaa, vaan ei menneisyyteni jätä rauhaan.
 

Pieni haituva turkkinen koira,
tärisee kylmissään ja yksin.
Baarin edessä köytettynä
jo neljättä tuntia ulisee.

Kukaan ei kosketa,
ei välitä, ei huomaa.
Se katsoo suvän suruisilla silmillään
jokaista ohikulkijaa
Pieneen myttyyn käpertyneenä
toivoo:
Josko kukaan huomaisi.
Antaisi edes vettä tai lämpimän huovan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo vaikka onkin surullinnen mutta silti niiiin kaunis *suosikkeihin* :)

Surullisen tunnelman tavoitat osuvilla sanoilla.

Surullinen runo. Koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot