Syksy

Runoilija Menneisyyden vanki

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahtoisin täysillä rakastaa, vaan ei menneisyyteni jätä rauhaan.
 

Se puhaltaa, heittelee hiuksia
tarrautuu ihoon,
jonka väkisin vetää kananlihalle.

Se kaljuunnuttaa puut,
tekee luonnosta raiskatun.
Se raikastaa ilman,
pakottaa pakkaamaan lisää vaatteita
ja nostaa sähkölaskua.

Se lähettää linnut etelään,
vaivuttaa useat horrokseen,
sekä synkistää joidenkin mielen.

Se on julma.
Se on voimakas ja raaka,
se on petollisen kaunis,
mutta kuuluu silti suomen vuodenaikoihin.
Se kääntää kesän kohti kaunista talvea.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno teksti. syksyinen olemus.

Hienoa kuvausta Suomen syksystä

Voimakas runo, vahvoja huomioita ympäristöstä.
Arkinen, yksinkertainen, kääntyen pienestä katkeruudesta kauneuteen.
Pidin kovin.
Onnea.

 

Käyttäjän kaikki runot