väärä tie

Runoilija Menneisyyden vanki

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahtoisin täysillä rakastaa, vaan ei menneisyyteni jätä rauhaan.
 

Niin kauan matkasin,
vääriä teitä pitkin.
En löytänyt luoksesi,
olin sisältä rikki ja itkin vain.

Paljon laaksoja taivalsin,
niin pieniä kuin suuriakin.
Vaan luoksesi kantavaa polkua
etsin kai vieläkin.

Sun rakkautesi poltteen,
tunsin sammuvan rinnastain.
Vaikka kuinka jaksoin,
vaikka kuinka rakastin ja luotin tulevaan.

Sun luoksesi johtavaa reittiä, ei löytynyt milloinkaan.>

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot