Kysymys

Runoilija Menneisyyden vanki

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahtoisin täysillä rakastaa, vaan ei menneisyyteni jätä rauhaan.
 

Kuinka monesti kysymys jäytää ajatuksissani,
miten kauan oon vastausta hakenutkaan.

Nää paineet tuhoaa sisintäni,
tiedottomuus ahdistaa.

En enää tunne itseäni,
epäluulo masentaa.

Kahleet puristavat joka solussani,
ihmisten katseet pelottaa.

....Kunnes kuiskaan kysymykseni
ja omatunto hiljaa vastaa...
: - Korjaa virheesi!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot