Tuska

Runoilija Menneisyyden vanki

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahtoisin täysillä rakastaa, vaan ei menneisyyteni jätä rauhaan.
 

Olimme kuin kaksi taivaan tähteä,
jotka sammuivat samaan aikaan!
En tiedä miksi hänen täytyi lähteä,
vieden sieluni valo mukanaan.

Kuin aalto purkautuu kallioihin,
mun sydämeni itkee vaan!
Lailla muuttolinnun, sidottuna rautoihin,
se huutaa yössä rakkaintaan
ja kyynel merellä tuskaansa,
yrittää turhaan hukuttaa!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot