Yksin

Runoilija Mimmie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näen poskelles kuivuneen kyyneleen,
kosketan kättäs uudelleen,
silmistäs nään sun menettäneen ottees
tähän elämään.
Ethän kuole ikävään.

Nyt sinun täytyy oppia elämään
yksinäs ja omillaan,
oppia olemaan tälle pienelle lapselle
sekä äiti että isä, ja aikuinen.

Selite: 
Äidilleni, joka jäi yksin huolehtimaan perheestä isäni kuoltua.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot