Syksy saapuu

Runoilija Mimmie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas ikkunasta katson,
kun syksy saapuu,
puut taipuvat tuulessa
ja kirjavat lehdet leikkivät pyörteissä.

Kuuntelen sateen ropinaa,
yritän nähdä tähtiä synkällä yötaivaalla.
Ajatukseni pyörivät vain sinussa,
kun syksy saapuu.

Suljen silmäni ja näen
sinut edessäni.
Sinun kasvosi,
sinun silmäsi,
jokaisen ripsesi.
Sinun huulesi,
joita niin haluaisin taas suudella.
Sinun kätesi tunnen omassani.

Ja taas säpsähdän yksin pimeässä huoneessa,
kuulen sateen ropinan ikkunan takana.
Miten haluaisinkaan taas
nukahtaa viereesi lämpimään,
herätä hellään suudelmaan.
Kun syksy saapuu.

Selite: 
Yöllinen inspiraatio katsellen ulkona riehuvaa syysmyrskyä.
Kategoria: 
 

Kommentit

mukavasti kirjoitettu, soljui eteenpäin hyvin ja tähän pystyi samaistumaan.

 

Käyttäjän kaikki runot