Sinä siinä, sinä.

Runoilija Mimmie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka monta kertaa olenkaan päättänyt,
sanonut,
tämä oli tässä,
en aio enää rakastua,
en ainakaan sinuun.

Kuinka monta kertaa olenkaan sanonut,
luvannut,
nyt unohdan sinut,
en soita enää,
en ainakaan sinulle.

Kuinka monta kertaa olenkaan suuttunut,
itkenyt,
itkenyt itseni uneen,
nyt en enää itke,
en sinun vuoksesi.

Ja taas herään yöllä yksin,
tyyny märkänä kyyneleistä,
jotka olen unessani vuodattanut
siun vuoksesi,
sinun.

Ja taas soitan sinulle,
tulen luoksesi,
suutelemme.
Kysyn voinko jäädä yöksi,
ja taas olen tässä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä..!

hyvä..!

 

Käyttäjän kaikki runot