Äidinrakkaus

Runoilija Mimmie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun sinut syliini sain,
unohdin kivun,
oli vain se hetki,
minä ja vauva.

Ensihetkestä asti tiesin,
että kyseessä olisi rakkaudesta suurin.
En kuitenkaan tiennyt,
mikä voima sillä on.

En tiennyt että näin voi rakastaa,
että jonkun puolesta ois valmis kuolemaan.

Kuinka sydän hypähtää
kun saa pienen rauhoittumaan.

Rakastan hetkiä kanssasi,
kun pienen pienet sormesi
sormieni ympärille puristuu.

Miten voisin kuvailla tunnetta,
kun saan itkusi hiljenemään
tai kipua pystyn helpottamaan.

Monta kertaa yöllä
herään varmistamaan,
että sinulla kaikki hyvin ois,
vaikkei olis huoltakaan.

Jos joskus sinuun sattuu,
enkä pysty auttamaan,
tiedä rakas lapseni,
parhaani yritän aina,
ja kipu loppuu aikanaan.

Jokaisesta päivästä kanssasi kiitän,
kun kasvat ja opit,
kanssasi kuljen,
rakastavana äitinä,
toivon että mä riitän.

Toivon monta enkeliä suojaksesi
kaikilta maailman vaaroilta.
Kaikelta maailman pahalta,
äiti ei pysty suojaamaan.
Enkelit sulla suojana ois,
vaikka äiti lähtiskin hetkeksi pois.

Selite: 
Rakas lapseni syntyi 17.10.2013 ♥
Kategoria: 
 

Kommentit

Äidin rakkaus on ihanaa, suloisia pieniä sanoja sekä hetkiä uudelle tulokkaalle :)

ihana runosi - onnea sinulle ja pienoiselle elämän taipaleelle!

Rakkautta parhainta.
Todella kaunis.<3

 

Käyttäjän kaikki runot