Ikävääni, suruuni itken.

Runoilija Mimmie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedän et tuskaa ei voi kyynelillä poistaa.
Silti jälleen huuleltani nuolaisen
kyyneleen kuuman, suolaisen.

Katson peiliin näkemättä mitään,
kunnes erotan vihreät silmät,
sinun silmäsi,
näen vaaleat hiukset,
sinun hiuksesi,
kunnes hetki särkyy,
näen omat kasvoni
ja kyynelistä raidalliset poskeni.

Selite: 
Kunpa voitas palata takas ajassa, tehtäs kaikki eri tavalla<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot