Emilin runo

Runoilija mariamami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008
Viimeksi paikalla: 2.11.2016 22:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kätöset pienet ja mutruinen suu,
Tutkiva katse mieleen painautuu.

Pieni ja hento on pikkuinen,
Moni tahtois saada syliinsä sen.

Se ilo ja riemu,
pieni pukluinen riepu.
Se lämpö ja lohtu,
pian itkuunki tottuu.

Turvaa ja suojaa isän syli antaa,
Rakkautta ja maitoa äiti lapselleen kantaa.
Koossa on perhe, arvokas pakka,
Vaik välillä löytyyki vaipasta kakka.

Pieni on hetki ja korvamaton,
näin alkanut retki elämän pituinen on.

Selite: 
Kummipojalle ja hänen vanhemmilleen kirjoitettu runonen
Kategoria: 
 

Kommentit

Heh

Mä siis tässä hekottelen kuin aasi.

(hekottelee)

hyvä tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot