Kohtalokas viettelys

Runoilija mariamami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008
Viimeksi paikalla: 2.11.2016 22:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna kätesi.
Anna sielusi
ja sydämesi.

Pelastan sinut täältä.
Huumaan sinut
ikuiseen onneen.

Herättyäsi,
yrittäessäsi paeta.

Hätäännyt
ja huomaat,

Olet langennut,
ja vangittuna
sielussani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Arvoituksellinen hieno runo "rakkauden vankilasta".

 

Käyttäjän kaikki runot