Hämmennys

Runoilija mariamami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008
Viimeksi paikalla: 2.11.2016 22:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jokainen hetki on liikaa.
Tunnen läheisyytesi,
tiedän liikkeesi.

Kaikki on väärin.
Onko rajan yli menty?

Haluan lopettaa,
mutta en osaa.

Onko nyt aika päästää irti?
Onko jo liian myöhäistä?

Oi, vastaa kysymyksiini,
ota kohtalomme käsiisi.

Haluan tehdä niin kuin on oikein.
Vaikka tuntisinkin toisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, pohdiskeleva runo!

 

Käyttäjän kaikki runot