Hyvästit

Runoilija mariamami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008
Viimeksi paikalla: 2.11.2016 22:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä näin sen sun katseesta,
mut tietänyt en,
sä miksi niin olit surullinen.

Lähdit pois varhain,
kai arvasin sen,
mut vieläkään sitä mä ymmärrä en.

Jäi jälkeesi paljon surua, tuskaa
Kaipaus suuri, ja loput on mustaa.
Muistoas vaalin, sua ajattelen
Sydämeeni säilön sen salaisuuden.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot