Rikkirevitty

Runoilija mariamami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008
Viimeksi paikalla: 2.11.2016 22:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jokainen hetki voi viimeinen olla.
Jokaisen lähtö on tuntematon.
Jokaista lähtöä edeltänyt riita,
repii auki haavan vuotamaan hiljaa.
Sen tyrehtyessä, tiedät sä sen,
matkasi pois täältä alkanut on.

Pitkä on taival, lyhyt on hetki.
Tuskainen on elämän pituinen retki.
Voit hävittää kaiken yhdellä laukauksella,
mutta korjata saat ikuisuuden ehjäks.

Jätät taakses rikkirevityt sydämet,
Jätät taakses mielet hulluuden.

Kaiken sen löydät, myös toisella puolen
Etkä saa rauhaa vaan ikuisen huolen.
Revit auki haavoja, satutat, lyöt,
Rikot ja tuhoat elämän pituiset työt.

Mitä lähemmäs tulet, sen kauemmas meet.
Yrität palata, tulla takas,
mut sielus tuhoutuu ja vettyy, rakas.

Lähtiessäs tahdon sun tietävän,
teit tästä kaikesta hyvin sietämättömän.
Rikoit mun sydämen, pilkoit palasiks
särjit mun mieleni ja minut raatelit

Mutta silti rakastan sua enemmän kuin aattelit.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaativaa, voimakasta, kohdistavaa kerrontaa, lopussa kuitenkin niin haavoittuva, rehti tunnustus - Hienoja sanakohtia useita...
 

Käyttäjän kaikki runot