Älä lähde

Runoilija ssinih

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.2.2008
Viimeksi paikalla: 9.9.2020 13:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos saisin pienen hetken olla kanssasi,
tekisin siitä ikimuistoisen
En haluaisi päästää sua lähtemään, mut tiiän
Etten voi pitää sua täällä pidempään

Vain pieni kosketus sormenpäihisi, huuliisi,
sinun vartaloosi

Haluaisin vain pienen rutistuksen,
jotta tuntisin olevani turvassa
Sillä sinun kainalossasi,
olen piilossa maailman pahuudelta

En halua sulkea silmiäni, sillä tiedän
Että kun ne avaan,
on vain kylmä ja mitään sanomaton varjo vierelläni
Ja sinä olet poissa..

Poissa vain sen pienen hetken, joka tuntuu ikuisuudelta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo! :)

tykkään..niin totta:)

 

Käyttäjän kaikki runot