Rikotusta täydelliseksi

Runoilija ssinih

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.2.2008
Viimeksi paikalla: 9.9.2020 13:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydämeni oli tuhansina sirpaleina
Olin valmis luopumaan kaikesta

Kaikki unelmani oli huuhdottu alas putouksen mukana
Enkä uskaltanut toivoa enää parasta

Sinä olit vierelläni, aina minua kuuntelit
Kyynel vierähti poskelleni, sä hellästi mua suutelit

Sylissäsi tunsin olevani turvassa,
kaikelta siltä pahalta mitä olin joutunut kokemaan

Äkkiä sä tunnuitkin niin oikealta,
Sait mut uudesti rakastumaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Äkkiä sä tunnuitkin niin oikealta,
Sait mut uudesti rakastumaan"

Tunnen suurta yhteenkuuluvuutta tähän runoon.
Kaunis se on joka tapauksessa.

 

Käyttäjän kaikki runot