Ahdistunut

Runoilija ssinih

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.2.2008
Viimeksi paikalla: 9.9.2020 13:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yritän ymmärtää,
antaa enemmän aikaa

Laskea kymmeneen,
etten räjähtäisi uudestaan

Mieleni tekisi itkeä,
mutta nielen pahan oloni

Tunnen kuinka kipu pistelee
syvällä kurkussani

Tiedän etten kestä,
en ainakaan kauaa

Tämä jatkuva riitely
tekee sydämestäni hauraan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä kuvaus aiheesta...
Koskettava runo.

Oivallinen kuvaus ahdistuksesta.
Parhaimpia, mitä olen tästä tunteesta lukenut.
Kirjoittaminen hyvä asia!
Kaikesta pitää kirjoittaa, se helpottaa.

just tämä tunne on mulla nyt.. sanoit sen vain niinn kauniilla sanoilla :)

Kaunis, totuudenmukainen.. Upea. Kiitos tästä :)

* Hyvää synttäriä :')

 

Käyttäjän kaikki runot