Epäonnistuneen suhteen jälkeen

Runoilija ssinih

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.2.2008
Viimeksi paikalla: 9.9.2020 13:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Murskaava kipu rinnassa
Tukahdutettuja tunteita muistoissa

Päällekäyviä katseita, sekä
Unohtumattomia lauseita

Miksi haluat mua satuttaa
Etkä anna tunteitani tukahduttaa

Olen jo kärsinyt, itseäni säälinyt
Monet kyyneleet olen vuokses vääntänyt

Mutta mikään ei sulle riitä
Haluat vain muistella niitä

Huonoja hetkiä meidän elämässä
Näit itses aina vaan kärsimässä

Olen pahoillani etten suhun luottanut
Muttet muutakaan vaihtoehtoa antanut

Nyt toivon etten sua tuntisi
Katoaisit vaan pois elämästäni

Haluaisin omaa elämääni jo jatkaa
Tuntematta tätä ikuista tuskaa

Jos vain lupaat päästää musta irti
Haluan et tiiät, mä välitän sust silti

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot