Hiljaa, huomaamatta

Runoilija Ambrosia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanasi kuulostavat kauniilta.
Rakastan kuunnella puhettasi,
vaikka et aina puhu.
Olet niin ujo.
Me olemme yhtä,
niin hiljaa, niin huomaamatta.
Ihan kuin emme edes olisi mitään,
mutta olemme kuitenkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot