Värähdys

Runoilija Ambrosia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taivas on taas jähmettynyt paikoilleen.
Pysäytetty hetki elämässä,
jähmettynyt hetki ikuisuudessa.
Ja kun lähdet, olen varma
että poimin sanojasi toisten lauseista,
etsin sinua muiden sisältä,
näen ilmeitäsi toisten kasvoilla.

Ja kun kyynel vierähti poskellesi
rauhalliset kasvosi värähtivät vain hieman.
Itkit niin hiljaa.
Ja tänään minä itkin, ihan vain hetken,
kun ajattelin sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot