Aikaa unohtamiseen

Runoilija Ambrosia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyllä mä tiedän missä sä olet. Ja mä tiedän miksi sä lähdit. Se on sun elämäs siellä ja mun elämäni on täällä. Mä en vaan löydä enää tietä sun luo. En edes henkisesti. Tuntuu kun mä en enää edes tuntis sua. Mä oon hukannut sut. Mun on saatava nyt rauhassa hetki miettiä tätä asiaa uudelleen. Mun on saatava tietää mitä mä haluan ja mitä mä tarvitsen, etten olis niin hukassa ja poukkoilisi päättömästi joka suuntaan. Kuuntelisit mua joskus etkä aina hyökkäis kimppuun, koska mulla olis niin paljon sanottavaa, mutta aina jos yritän sanoa jotain, siitä tulee riita.
Mä yritin kaikin voimin pitää susta kiinni, mutta nyt mun ote alkaa irrota. Ehkä väkisin, ehkä omasta tahdosta. Mä tein kaikkeni sun vuokses, tein kaiken tyhjän takia koska se ei lopulta hyödyttänyt mitään. Mulla on sekava olo, mutta silti ihan vähän ikävä sua. Mä vaan tarvitsen aikaa. Aikaa miettimiseen. Aikaa unohtamiseen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot