Rinssi Rohkea

Runoilija Jelmis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloinen höpöttäjä..
 

Mitä rakkaus on;
Rinnassa pulppuava tunne,
kihelmöintiä varpaissa,
vaiko pala taivasta silmiin katsottaessa?

Rakkaus on kaipuuta, kaipuuta lämpöön.
Rakkaus on tärkeä, rakkaus on ehtymätön,
rakkaus on kesä, rakkaus on ikuinen, rakkaus on huolta, rakkaus on suudelmia,
Mutta kaikkein eniten rakkaus on koko taivas ei vain osa siitä.
Kiitos kun olet taivaani rinssi.

Selite: 
Pieni vuodatus, kun tietää rakastavansa niin paljon.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot