Tähteni

Runoilija Jelmis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloinen höpöttäjä..
 

Huulesi rakkauden punaiset,
Silmäsi vihreät välittämisestä.
Kun yksin itkin pimeää,
sinä pelastit ja autoit jaksamaan.
Halauksesi sai minun katkenneet siipeni ehjiksi.
Niillä lentää ei vielä voi,
mutta minne minun tarvisikaan lentää?
Minullahan on sinut!
Hymysi saa minut heräämään,
ja jaksamaan huomiseen.
Valvothan kanssani pimeän,
pidät kädestä kiinni kun pelkään.
Suutelet kun kyyneleet poskillani kimaltavat.
Kerrot kuinka rakastan, jos epäilen.
Sinä olet tähteni synkässä yössä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää ystävänpäivää kaikille! <3

 

Käyttäjän kaikki runot