Rakkauden silta

Runoilija Jelmis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloinen höpöttäjä..
 

Katsopa kultani tätä iltaa,
kun kuljemme rakkauden kulta siltaa.
Suudelmat,sanat ja kauniit huulet,
nyt on syventyneet rakkautemme juuret.
Hyvä tunne sydämessä
on käsi toisen kätösessä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot