Rakastan

Runoilija Jelmis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloinen höpöttäjä..
 

Ystävä rakas kultainen,
sinä, joka saa minut onnelliseksi,
sinä, jonka takia voisin kulkea maailmanääriin.
Ystäväni niin kauan kun kuljemme samaa polkua
voin tietää olevani turvassa, sylissäsi.

Painan pääni vasten rintaasi,
tunnen sydämmesi sykkeen.
Kuulen hengityksesi.
Ja hetkessä kultaisessa tunnen huulesi vasten huuliani.
Kuin kellot olisivat seisahtaneet,
ja koko maailma pysähtynyt.
Siinä lähekkäin, sinä ja minä.
Rakas<3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot