Maalari yössä

Runoilija Jelmis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloinen höpöttäjä..
 

Sysimustassa yössä,
vailla valoa, vailla toivoa.
kuljen yksin pimeän halki.
Pienet valot välähtelevät pimeällä elämän polulla,
mutta pimeys on päävärinä täällä.
Mistä löytäisin rakkauden maalarin,
joka maalaisi maailmaani sävyt punaisen,
sävyt rakkauden.
Kuka voisi kellot seisauttaa,
kun en enää jaksa kulkeakkaan.
Kuka antais mulle levon turvallisen,
jottei pelätä mun tarvitsisi enää
näitä yön kauhuja.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

maailman värejä tarvitaan elämään, mustassa ja harmaassa on vaikea jaksaa positiivisena elämää kohtaan:)
Toivon, että rakkauden maalari saapuisi ja toisi tullessaan elämääsi sateenkaaren kaikki värit, jotta ei harmaus enää pilvillään pilaisi päiviä:)
hienoa

*mykistyy*
Tämä on todella ihana <3

 

Käyttäjän kaikki runot