Tunteiden paratiisi

Runoilija Jelmis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloinen höpöttäjä..
 

Tunteet kulkevat ympäri paratiisia,
ne kauniita ovat ja puhtaan valkeita.
Sinä ja minä yhdessä taivaissa lähekkäin.
Mutta joskus yrittää käärme syöstä
mustaa ja harmaata rakkauteemme.
Meidän on syytä olla vahvoja,
muuten rakkautemme tää
ei oo kestävää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot