Rakkauden satu

Runoilija Jelmis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloinen höpöttäjä..
 

Yhdessä tähtien alla,
tyttö ja poika lähekkäin.
Pienessä hetkessä tyttö pojan silmiin katsoen kuiskaa;
"Sulle kuuta, tähtiä taivaan luvata voi en,
mutta luvata sen voin että sua tulen rakastamaan halki vuosien, halki vaikeuksien.
Sun vuokisi vaikeudet kohtaan
mitä maailma mulle vain tuo.
Nyt kun olet siinä ei mikään
tätä onnea multa viedä voi."<3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot