hengitystäsi

Runoilija Pianomies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nuori ja varaamaton sydän
 

kuuntelin kaupungin huminaa

kesäyötä

soutuveneen ääntä aamuyöllä

sinun hengitystäsi

vieressäni

kiinni minussa

sade sekoitti kadut

ja tartuit hihaani kiinni

juuri niin kuin halusin

katseessasi sitä josta

lauluissa lauletaan

kirsikkapuun ensimmäinen kukka
aamun valo hiuksiesi alla
jossa pidin majaani
aamusta
kevääseen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lumoavaa tunnelmaa. Runo jää mieleen pitkäksi aikaa. Suosikkeihin. :)

Ihastuttavan keveästi leijaileva runo, säkeistö lopussa kruunaa kaiken.

Tosi Hieno.
Pidin runon tunnelmasta... romanttista muttei imelää.

...runoaarteistooni tallennan. :)

 

Käyttäjän kaikki runot