Nimetön

Runoilija Pianomies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nuori ja varaamaton sydän
 

miehet polttivat sikareita kuistilla
savu loi järven päälle oudon loisteen
tytöt juovat kerran vuodessa taas liikaa

ja löytävät onnen kai aamulla

minun oli pakko katsoa häntä silmiin
vaikka en tiennyt keskustelun aihetta
ja en tiennyt kuinka täällä pitää puhua

raitiovaunun kolahtelut aamuyössä
keskuskadulla

en vastannut kysymykseen
rakkaus kai ottaa pöytälaatikossa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa

 

Käyttäjän kaikki runot