satoi

Runoilija Pianomies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nuori ja varaamaton sydän
 

satoi päivän
satoi kaksi

mustat sateenvarjot kulkevat
kaduilla jonoina
jonoina vesiuomien seuraamina
kohmeisissa käsissä ensirakkauden tuntua

kulje yksi eteen
kaksi taakse

vaikka käsi löytää toiseen
ehkä tänäänkin
suudelmas maistuu kahvilta
ja minä pidän siitä
satoi päivän
satoi kaksi

kolmantena olin onnelinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

En yleensä pidä "lepertelyrunoista", mutta tässä oli sitä jotakin. Ja alun toisto kruunasi koko keissin. Suosikkeihini livautan. :)

ihana runo (:

 

Käyttäjän kaikki runot