Nimetön

Runoilija Pianomies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nuori ja varaamaton sydän
 

eilinen oli hyvä
muusta en tiedä enkä halua
rakkaus odottaa ottajaa
mutta kuka kertoisi kysymyksiä vastauksiin
puuttuvia palasia väimatkojen välissä
en halua elää ikuisesti
mutta kuka katoaa kädet silmillä
ihosi liike käsieni
alla sammalmättään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot