Nimetön

Runoilija Pianomies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nuori ja varaamaton sydän
 

rakkaus on hulluutta
öiset kirjoitukset eivät
kanna pitkälle
astiat jäävät taas tiskaamatta
kun lumihiutaleet kiitävät
katuvaloissa tammikuussa

rakkaus on hulluutta
riisimurojen pauke
kun kaadan maitoa
päivät jolloin et odota mitään
mutta kumminkin tiedät mitä
odottaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana.

Tosi Ihana !

 

Käyttäjän kaikki runot