Nimetön

Runoilija Pianomies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nuori ja varaamaton sydän
 

tänään se sitten alkoi
talvi
kädet ajautuu taskuun
kylmiä pisaroita poskipäissä
tuuli pyrkii takin sisään
ja kaulaliina ei auta asiaa
tarvitaan jotain lämmintä

jos en saa rakkautta
niin tyydyn kahvikupin lämpöön
mutta vain hetkeksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot