Rakkauden puu I

Runoilija QPappa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2002
Viimeksi paikalla: 14.2.2023 13:21

Asuinpaikka: Keuruu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.10.1974

Runoilu on mielenpaloa! Rakkausrunot ry:n perustaja- ja kunniajäsen.
 

Laula minulle elämä
Innosta minut maailman ääriin
Irroita napanuora
Nojaa rakkauden puuhun
Uskalla poimia itsesi

Selite: 
Tämä runo oli lapsemme kastekutsussa. Runossa myös lapsemme ensimmäinen nimi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis runo lapselle oivalluksineen

Tie minuuteen on usein vaikeakulkuinen

Ihana. Liinulle kaikkea hyvää ja sulle tänään vielä näin illansuussa Oikein Paljon Onnea.

_Wau! ja onnittelut!

Kaunis runo hienoine neuvoineen.

Suloinen runo.....

Nätti - sekä nimi että runo

kekseliäs
todella kaunis
ei ollenkaan niin teennäinen
kun tällaisista "tietyn sanan" muodostavista runoista tapaa tulla

Todella suloista.
 

Käyttäjän kaikki runot