Silmäsi

Runoilija QPappa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2002
Viimeksi paikalla: 14.2.2023 13:21

Asuinpaikka: Keuruu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.10.1974

Runoilu on mielenpaloa! Rakkausrunot ry:n perustaja- ja kunniajäsen.
 

Annoin kuun katsoa silmiisi,
lukea kasvoiltasi.

Helmeilevä järvi, puhumattomana
kietoo meidät kylmään sumuunsa.

Lämmin suudelma herättää
silmät pimeydestä.

Sydämmen laukatessa rakkauden saarelle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nopas no!

Kaunis runo rakkautta tulvillaan.

Kaunis, hyvä runo

Aivan ihana runo.

Kaunis runo.

~Kaunis~

Kaunista.

Paljon Onnea SINULLE syntymäpäivänäsi! :)

Hyvä kaunis rakkausruno!

Hellän koskettavaa.

Hurjan kaunista. Ihana runo
Todella kaunis pieni rakkausrunonen.
 

Käyttäjän kaikki runot