Ystävyyden kerrokset

Runoilija QPappa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2002
Viimeksi paikalla: 14.2.2023 13:21

Asuinpaikka: Keuruu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.10.1974

Runoilu on mielenpaloa! Rakkausrunot ry:n perustaja- ja kunniajäsen.
 

Siellä me istuttiin
spurgujen tekemällä penkillä
Syötiin jäätelöä

Kerrottiin elämän kerroksia
Laitettiin jäätelöpaperit nuotion jäännöksille
Mietittiin kaverikerrosta 2.5

Yllätyspelinavaus sekoitti pakan
Mietitiin elämän kummallisuutta

Puhuttiin
Intettiin

Oltiin ystävyyden kerroksessa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

<3

Hieno ja niin sopiva nimi runollasi. Runosi on aito palanen elämää. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ! :)

Lämmin ja lempeä tunne runossasi,
jossa myös tietyntalista karua todellisuutta.

Pidin.

Täs huokuu rauhaa ja lämminhenkisyyttä.. Todellista ystävyyttä.. Hieno kerronta elämän ärkeästä asiasta

erittäin syvällinen
tosi rakkaudella kirjoitettu

Onnea.......

Hyvää syntymäpäivää! :)

Hyvää syntymäpäivää
Rutkasti Onnea ja Myötätuulta!
Todella hyvä, monikerroksinen runo.
 

Käyttäjän kaikki runot