Sonetti 4

Runoilija Rafaelisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2008
Viimeksi paikalla: 2.10.2023 13:47

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.7.1990

Saako onnellisenakin luoda?
 
Taas sama tunne jäytää sisintä.
Se epäluulo, että ansaitset
ain yksin olla. Miksi pisintä
ytimen huutoasi rankaiset?

On pelkos' aihe tuttu varmasti:
Kun sielu kieltää kiinni haavasi
ja luulee sinun tuskattomasti
nyt jälleen yksin unta saavasi.

Saan epäröinnin aiheen kumota!
Ei kylmettynyt sydän minusta
voi pienokaista uneen lumota.
Ja siksi löydän äidin sinusta.

Kai, Armelias, lepohetken suot
kun peilikuvan puolivalmiin luot?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot