Ja mun käsi jätti jälkiä ilmaan

Runoilija Sedrik

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunsin lämpöä sen helmikuun myötä.
 

Mitä sä ajattelet seksin aikana?
Musta tuntuu usein jonkinväriseltä kankaalta
Tänään meillä oli tummien farkkujen väristä seksiä

Lauantaina hymyilin, havahduin koivulehdosta
kun sälekaihtimien raoista virtasi elämää
Eikä mua oikeesti haitannut se kun
mun jalkapohjan kuopalla oli ripset enkä
tiennyt, mistä mun pohje alkaa tai et onko
mulla ollenkaan enää reisiä

Joskus on jouluverhojen tuntuista rakastelua vielä
Tosin kutsutaanko sitä rakasteluksi
kun ei ole tunteita

Mun sormet oheni ja leveni
sinä lauantaina kun ilma oli
sateinen ja kepeä
Hymy poskissa asti

pieni seikkailu siinä sun sängyllä

ja rakastajattareni Ayahuasca

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sulla oli kaunis rakastajatar - matkailu mieltä avartaa jos ei matkaa yöhön

Todella mielenkiintoinen ja hyvä runo...
Ja tuo viimeinen sana... :)

 

Käyttäjän kaikki runot