Ajan loppumisen tunne

Runoilija Sedrik

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunsin lämpöä sen helmikuun myötä.
 

Muistojen tuoksu ilmassa
Tajuan, pitäisi tuulettaa

Minun on raskas olla kanssasi taas tänä yönä
Herään yöllä siihen että valvot vielä
Enkä tiedä miten olla

Älä ota syliin, älä kosketa ihoani
tuntuu huonolta ja oksettaa
Silti aamulla pussaan sinua suulle,
hymyilen vähän ja oksetan itseäni, oksetan
Odotan päivää jolloin
pääsen otteestasi
tai ehkä ennemminkin
uskallan itse päästää irti
Paskainen rakkausnarkomaani
se minä olen, ja se kirveltää ihon alla
Vihaan sinua, tajuanko

Vihaan, en tajua

Keittäisitkö mulle kahvia
Ja joo, mä tiedän että mun tukka on likanen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot