Vaihdoit sieluuni kauniimmat napit

Runoilija Sedrik

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunsin lämpöä sen helmikuun myötä.
 

Sinä maalasit minun taivaani
kokonaan uudeksi, täydeksi
Vaihdoit harmaan keltaisen kautta
lämpimän, lempeän oranssiin
Teit kodin mun sänkyyn ja
kiedoit peitoksi ihastuksen tuulia

Sinä ja sinun hymysi
saavuitte elämääni
odottamatta, säikyttäen
nurkistani jokaisen
yksinäisyyden mörön

Ja minä annan sinulle aikaa
jos pidät käsiäsi ulottuvilla
vaikka edes kevääseen asti

Suutelit siinä kevyessä lumisateessa
huuleni kipeiksi, silmät kapeiksi viiruiksi

onnesta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot