Sinun sielusi tuntematon, omani sotkua

Runoilija Sedrik

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunsin lämpöä sen helmikuun myötä.
 

Kun tähän mennessa ajattelin aina

että minulla on oikeastaan aika hyvä näkö

ja nyt

sinä näyt minulle pelkkänä sumuna

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksinkertaisuudessaan aivan upea.
Samaistun. Kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot