Jos käy, en siivoaisi itseäni tapeteilta

Runoilija Sedrik

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunsin lämpöä sen helmikuun myötä.
 

En saa selvää
mistä väreistä
silmäsi ovat

maalatut

Muutut kuin ilma väreilisi
sinuun kokoajan jotakin uutta
En pysy perässä ja hämmennyn
Hymähdys, sä hämmennät mua
niillä sun erivärisillä kauhoilla

kuin kissa kylmää puuroa

eikä tästä seuraa kuin

rikkinäinen lautanen lattialla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot