Irti sinusta

Runoilija ecchymosis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mitä tahansa minusta odotat, sitä en ole.
Mitä tahansa minusta haluat, et taida saada kuitenkaan..."

- SMG
 

On kulunut aikaa,
minä olen kulunut

on viimeinen sana
arkun kanteen
naulaksi lyöty

minä

ajelehtinut,
irti sinusta
viimeinkin

vastatuuleen
vastavirtaan,
kunhan tie johtaa
irti sinusta

saata jälleen
uusi nainen
kotiin

suutele ovella

"soitellaan"
sinä sanot

jälleen uusi ovi aukeaa,
kuka vanhaa ehtii sulkemaan

Sillä suloisella tavalla,
olet pirullisen taitava.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, varsinkin viimeinen säe, joka kokoaa koko runon täydelliseksi.

Hekumallinen, tunteita tuulimyllyn lailla kiertoon laittava runo, pidän tästä :)

Joskus irti pääseminen vie uskomattoman kauan, vaikka käytännössä kyseistä ihmistä ei enää kohtaisikaan. Surutyö jatkuu pään sisällä kauan, kunnes jonakin päivänä huomaa olevansa oikeasti ja aidosti irti.

Tässä on monia tunteita; helpotusta, katkeruutta, pettymystä.. Hienosti kuitenkin kokonaisuudeksi kietoutunut.

 

Käyttäjän kaikki runot