Silti aina sinä

Runoilija ecchymosis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mitä tahansa minusta odotat, sitä en ole.
Mitä tahansa minusta haluat, et taida saada kuitenkaan..."

- SMG
 

Siellä missä edellinen tie tulee päätökseensä,
alkaa uusi uutta matkaansa tuottamaan

Poikkeuksetta minä opettelisin kaiken sinusta,
kyselemättä yöni tuhlaisin

Joka ikinen päivä tästä päivästä siihen saakka,
kunnes vanhat jalkani eivät enää kanna

minä muistuttaisin sinua siitä,
mitä sinä olet

ettet vain koskaan unohtaisi

yöperhosten hiljaista kelluntaa,
sitä ääntä korvissani joka kantautuu auttamatta sydämeen

lämpimämpi tuuli kuin yksikään kesäyö jonka
pystyn muistamaan.

Selite: 
Kiitos että sain rakastaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksinkertaisesti ihana. <3
Kaunista, kaunista tekstiä

 

Käyttäjän kaikki runot