-10°C

Runoilija ecchymosis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mitä tahansa minusta odotat, sitä en ole.
Mitä tahansa minusta haluat, et taida saada kuitenkaan..."

- SMG
 

Oletko se sinä
katsoessasi silmäluomieni läpi
kun unessani
matkustan

yksin ymmällään
aina ylös päässeenä
yrittää uudestaan

näetkö sinä
puhtaan hengähdyksen
ravistavan minusta
irti viimeisen toivoni

ottaisin kaiken
eikä minulla ole enää mitä antaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen kaunis, pidän kovasti :)

Melankolinen kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot