Selviytymistarina

Runoilija ecchymosis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mitä tahansa minusta odotat, sitä en ole.
Mitä tahansa minusta haluat, et taida saada kuitenkaan..."

- SMG
 

Kun katsoin hänen kasvojansa ensimmäisen kerran,
näin katkeruuden loputtoman suon ja sen kasvuston
minä itkin itseni ulos omasta elämästäni,
olin jo päättänyt etten selviä

kuulin joskus sellaisen lauseen,
joka pysäytti hetkeksi ajan

"historia toistaa itseään", joku sanoi

silloin minä ymmärsin,
juuri niin oli käynyt,
juuri niin,
niin

minä vuoden poljin juoksuhiekkaa,
kaatosateessa kirosin ja huusin
minä kaaduin ja ylös kampesin,
vihdoin viimein tajusin,
vihdoin viimein,
vihdoin

se en ollut minä,
joka hävisi,
en

kun nyt katson hänen kasvojansa aamuviideltä,
näen rakkauden pohjattoman syvän
jälleen itkemästä itseni yllätin,
minä tiesin että selvisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot